Vendic team

Over Vendic

Vendic is in 2013 ontstaan, omdat we geloofden dat de markt vroeg om hoge kwaliteit Magento webshops. Onze visie is hier gedurende de tijd nooit van afgeweken. Vandaag de dag geloven we nog steeds in de waarde die hoge kwaliteit Magento webshops leveren en hebben we onze expertise zelfs uitgebreid naar innovatieve headless PWA (progressive web apps) webshops.

Het werken met veeleisende klanten en ambitieuze doelen heeft onze cultuur vormgegeven. We kunnen daarom met trots zeggen dat ons kennisniveau bij die van de besten hoort. Onze expertise ligt in hoge kwaliteit development, gecombineerd met een sterke innovatieve visie op ecommerce.

Kernwaarden

Hoge kwaliteit development

Jouw Magento webshop is de basis van jouw omzet. Het is waarschijnlijk het meest belangrijke stuk software dat je binnen je organisatie gebruikt. Je zult je webshop daarom met de juiste middelen en expertise moeten vormgeven om er voor te zorgen dat deze in topconditie blijft. Ons team is zeer vaardig in het maken van de juiste technische beslissingen voor het behalen van de doelstellingen.

Sterke innovatieve visie

Zonder een sterke innovatieve visie zouden we nog steeds met simpele, old-school webshops te maken hebben. Als je een voorop wilt lopen in jouw markt moet je bereid zijn om de best mogelijke ervaring voor jouw klanten te bieden. Wij kunnen je daarmee helpen. Ons research team experimenteert met de nieuwste technologieën in ons vakgebied, zodat we succescases bij onze klanten in kunnen zetten.

Structuur

De meeste ecommerce projecten zijn complexe beesten. Complexe ecosystemen vragen om een effectieve manier van management. Ons team is getraind en uitgerust om deze complexe ecosystemen te managen. Je kunt vertrouwen op hun kennis en expertise om jouw project te managen.

Meet the team

Milestones

Ieder bedrijf heeft een verleden. We delen het graag met je, want we zijn trots op wat we al hebben bereikt.

Nieuwsbrief

Wil jij nieuws over Google, Magento, E-commerce en nog veel meer relevante onderwerpen ontvangen? Schrijf je dan in. Onze experts verzorgen de nieuwsbrief zodat je niets mist.

Blog

In ons blog lees je het meest interessante nieuws over Magento, Marketing, E-commerce etc. Onze specialisten delen hun ervaringen, tips & tricks en gaan in op veranderingen in de branche. Ook geven we je een kijkje achter de schermen. Zo kom je steeds meer te weten over ons team.
Blogs