Vendic team

Over Vendic

Passie en liefde voor ons werk dat is wat ons drijft. Dagelijks zetten wij ons in om maximale winst voor onze klanten te realiseren.

We zijn een creatief en gedreven team Magento 2 specialisten. Wat ons onderscheid van andere aanbieders is de optimale en hoogste aandacht voor onze klanten. Dit zie je terug in onze werkwijze.

Computer peripherals on a desk

Verwonderen & converteren

We denken actief mee, bouwen niet klakkeloos maar stellen ook kritische vragen. Ons doel? Bezoekers verwonderen en converteren. Constant zijn we op zoek naar nieuwe features en mogelijkheden die de webshops van onze klanten beter en slimmer maken. Die delen we graag met je omdat we dit zelf ook tof vinden.

Workflow & automatiseren

We kijken niet alleen naar de virtuele winkelomgeving, maar naar de gehele logistieke keten. We verbeteren workflows door bijvoorbeeld het inkoopproces en de administratie te automatiseren. Door realtime te reageren op interne en externe ontwikkelingen kun je altijd direct op de vraag van de klant inspelen.

Magento & marketing

Met een achtergrond in de online marketing is Vendic binnen enkele jaren uitgegroeid tot dé Magento ecommerce specialist die zich kan meten met de top van de markt.

testimonial avatar image

Vendic is vooruitstrevend, vakkundig en heeft veel technische kennis van Magento. De shops krijgen serieuze aandacht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mede hierdoor is het voor ons, als hostingprovider, heel prettig om met hen samen te werken.

Jeroen Vermeulen Magehost
testimonial avatar image

Wij hebben de samenwerking als erg goed ervaren. Ze luisterden goed naar onze ideeën en hebben die geprobeerd zo goed mogelijk uit te werken. Telkens als ze een onderdeel klaar hadden werd dat met ons besproken en zo nodig aangepast.

Stefan van Huissteden Huissteden
testimonial avatar image

Vendic is een geweldige club professionals om mee samen te werken. Het woord partnerschap is voor hen geen vreemd woord. Ook na anderhalf jaar gaan de dames en mannen er nog steeds voor de volle 100% ervoor.

Marco den Reijer Maegis
testimonial avatar image

Goede professionele partij met verstand van Magento 2.

Kees van Dijk Hangmatgigant

Meet the team

Mijlpalen

Ieder bedrijf heeft een verleden. We delen het graag met je, want we zijn trots op wat we al hebben bereikt.