Werkwijze

Onze werkwijze

Ontwikkelen doen wij samen met onze klanten. Zo realiseren we projecten die naadloos aansluiten bij de organisatie, gebouwd met de technieken van vandaag.

De veelzijdigheid van branches en wensen van onze klanten zorgt elke keer voor nieuwe energie en unieke creaties waar wij trots op zijn. Creaties die bezoekers verwonderen en converteren.

Onze workflow

Ontwikkelmethode

Wij zorgen ervoor dat de ideeën van onze klanten zo snel mogelijk worden omgezet in een stabiele online oplossing. Dit doen wij door te werken met de Agile ontwikkelmethode Scrum, waarbij we korte cyclussen voor het ontwikkelen gebruiken (meerdere korte sprints). Vervolgens gebruiken we de Continuous Delivery Method (een software ontwikkelmethode) om het proces van testen en online te zetten te automatiseren. Dit betekent snel resultaat met hogere kwaliteit en een korte “time-to-market”. Belangrijk uitgangspunt is dat ons team zo snel mogelijk komt tot een product dat waarde toevoegt, in ons geval: het Minimum Loveable Product (MLP). We overleggen regelmatig met onze klanten om in te spelen op voortschrijdend inzicht. Zo wordt stap voor stap gewerkt aan het behalen van online resultaat.

Deze beide methoden zorgen ervoor dat onze processen en de wensen van de klant feilloos in elkaar overlopen. Zo kunnen we samen blijven innoveren, nieuwe wensen integreren en de stabiliteit in de processen waarborgen. Bijkomend voordeel: de kwaliteit en ontwikkelingssnelheid van de software ligt hoger en de kosten zijn lager dan bij traditionele ontwikkelmethoden.

Samen bouwen aan online succes

Wij geloven in een transparante samenwerking, en zijn net als onze gebruikte software en tools, open. We vinden het belangrijk om dit bij onze klanten te benadrukken. Onze klantenbinding is gebaseerd op kwaliteit, wederzijds vertrouwen en maximale inzet. Hier is inspraak van de klant erg belangrijk. De directe feedback die wij krijgen schept de ideale omstandigheden om te focussen op klantwaarde.

Ontwikkelen doen we samen met onze klanten. Klanten kunnen live meekijken in de testomgevingen en ontwikkelomgevingen. Zo weet je als klant exact wat je kunt verwachten, kun je de voortgang live volgen en nieuwe inzichten direct doorgeven. En wanneer een opdracht erom vraagt bundelen we graag onze kracht, expertise en ervaring met de klant en onze partners.

Highlights

Transparent

Dedicated team

Magento experts

Agile werkmethode

testimonial avatar image

Vendic is vooruitstrevend, vakkundig en heeft veel technische kennis van Magento. De shops krijgen serieuze aandacht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mede hierdoor is het voor ons, als hostingprovider, heel prettig om met hen samen te werken.

Jeroen Vermeulen Magehost
testimonial avatar image

Vendic is dé specialist op het gebied van Magento 2. Een fijne partij die wij als partner zeer waarderen. We kijken uit naar de samenwerking van nieuwe projecten en PWA-shops en zo onze betaaloplossing hierin te integreren.

Priscilla-Fleur Hellemons PAY.
Toon meer

Meer weten? Plan een call met onze Magento experts.