Google Zoekmachine Marketing

Google AdWords (SEA) & Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wij vinden jouw ideale bezoeker

google-partner-1-1-2Ons hoofddoel? Zorgen dat elk stuk van jouw marketing budget zo veel mogelijk omzet in jouw webshop genereert. Door te adverteren in Google maak je gebruik van de snelste en meest stuurbare manier om bovenaan de zoekresultaten van jouw potentiële klanten te komen. Ons team is uitgebreid Google gecertificeerd en beheert dagelijks nauwkeurig de budgetten van onze klanten. Elke dag werken we weer aan de efficiëntie van de campagne, elke dag stuwen we jouw webshop vooruit.

Vendic is Google Premier Partner

Vendic is “ Google Premier Partner”. Dit betekent dat wij als bureau aan de allerhoogste kwaliteitseisen van Google voldoen. De hoge eisen die Google stelt aan het behalen van deze partnerstatus, onderschrijven de kennis en ervaring die wij in huis hebben op het gebied van succesvolle zoekadvertenties, mobiele advertenties, display advertenties en shopping advertenties.

Wil je jouw kansen inventariseren of heb je al een lopende campagne en heb je het gevoel dat er meer in zit? Neem dan eens contact op met Luuk, onze Google specialist. Je kan hem bereiken op 0570 74 54 40 of luuk@vendic.nl.

Hoe wij werken

  • Inventariseren

    Luuk, onze Google Specialist, inventariseert samen met jou de kansen. Hoe kunnen wij jouw assortiment zo goed mogelijk online presenteren?

  • Realisatie

    De campagnes worden aan de hand van de inventarisatie professioneel opgezet.

  • Bijsturen en uitbreiden

    We blijven continue bijsturen om jouw Return on Investment zo hoog mogelijk te houden en uit te breiden waar mogelijk.

Advies nodig?

Geen verkoop druk. Alleen ons advies en expertise.

Vragen? Bel ons

Wij zijn er om te helpen. Bel direct (op 0570 74 54 40) met een Magento Certified Solution Specialist.

Gratis consult

Maak een afspraak met één van onze specialisten, of het nou voor een Magento webshop, hosting of marketing is.

Start typing and press Enter to search